Forhøj værdien af boligen med udbygninger

Hvis du er boligejer, ved du højest sandsynligt, at man kan gøre forskellige ting, der kan øge værdien af boligen. Hvis man ved at man på et tidspunkt, skal sælge ens bolig, vil man selvfølgelig gøre så meget som muligt for at forhøje boligens værdi. Der er som sagt forskellige tiltag, som kan forhøje værdien af din bolig. Der er dog også mange tiltag, som slet ikke vil forhøje værdien på boligen. Ombygning er ikke altid lige med en stigning i værdien. Derfor skal man overveje nøje om man vil bygge sin bolig om. Hvis man f.eks. vil have nyt køkken, skal man overveje om man rent faktisk har brug for køkkenet eller om det blot er fordi, man tror at værdien vil stige.

Hvis man er i tvivl om ombygningen eller tilbygningen vil øge værdien, er der nogle ting man kan overveje. Istandsættelse af rum i boligen, der som sådan ikke er i stykker vil næsten aldrig forhøje værdien. Hvis du for eksempel maler og sætter børneværelset i stand, vil dette som sådan ikke øge værdien på boligen. Du laver altså en investering i boligen, som du nok ikke får igen. En ting, der næsten altid vil øge værdien, er altaner. Denne investering kan altså potentielt gøre, at du får mere for boligen, når du sætter den til salg.

Udbyg din bolig med en altan

Altaner kan være en god tilbygning både på lejligheder og på huse i flere etager. Man ser oftest altaner på lejlighedskomplekser. Her ser man både de helt åbne altaner, dem som er dækket halv med glas og dem der er lukket helt, de såkaldte svalegange. Hvis man har en ejerlejlighed, er der således flere forskellige løsninger. Den mest almindelige løsning er den åbne løsning.

Det er dog ikke kun på lejlighedskomplekser, at en altan kan være en god tilbygning. Hvis du bor i et hus med flere etager, kan det være noget, der virkelig kan øge værdien af boligen. Det kunne f.eks. være en fin altan på første sal, der hvor soveværelset ligger. Så kan man nyde en stille morgen på altanen om sommeren. I den forbindelse kan det være en god idé at overveje placeringen nøje. Vil man have morgensol eller aftensol? Sørg for at have dette på plads, inden du begynder på tilbygningen.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)