Kan du heller ikke finde ud af at sætte gardiner op?

Jeg kan godt afsløre med det samme, at når det kommer til handy-arbejde – så er jeg ikke på hjemmebane! Men det er vel også de færreste kvinder som er det? :)

Forleden ville jeg lave lidt nyt design i soveværelset, og i den forbindelse skulle der selvfølgelig også nye gardiner til. Problemet er bare, at jeg absolut ingen forstand har på opmåling af vinduer, gardinstoffer og hvad der ellers er af muligheder, og jeg tror egentligt altid at mine kærester har taget sig af den del?

Well, i forbindelse med dette vil jeg gerne lige komme med et lille tip til jer, da jeg stod i den situation, at jeg ikke vidste hvem jeg kunne få til at hjælpe mig. Så jeg søgte på nettet, og fandt frem til en hjemmeside som hed textilringen.dk – hvor jeg på deres forside hurtigt og nemt kunne booke en tid, til det som de kaldte en “gardinbus”, hvilket jeg gjorde.

Kort tid efter blev jeg ringet op af denne her venlige konsulent, og fik aftalt et tidspunkt, hvor de ville komme forbi og fremvise mig nogle af deres produkter – så langt så godt!

Flink fyr, flotte produkter – og god service!

Gardinbussen kom forbi som aftalt, og deres gardinekspert var utrolig sød og rar, og vi fik hurtigt en snak frem og tilbage omkring muligheder. Efter nogle anbefalinger ud fra mine ønsker, fandt vi frem til en løsning – og efterfølgende tog gardinmanden mål af vinduerne, og han kørte igen.

Ikke mange dage efter, kom han tilbage med mine nye gardiner, og monterede dem – hvilket jeg var meget overrasket over (troede sådan noget tog længere tid)

Alt i alt, altså en super service/oplevelse, som jeg synes fortjente at blive delt med jer på bloggen – hvis i selv skulle stå i en lignende situation en dag, hvilket jeg uden at blinke – kunne forestille mig :)

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)