Det ønsker kvinder sig til jul

  • Kapselmaskine.
  • Bøger.
  • Oplevelser.
  • Wellnessophold.
  • Modetøj
  • Kreativitet & design

At købe gaver til kvinder er ikke altid nemt

Derfor har vi her lavet en liste over 4 sikre julegavehit. Naturligvis er det forskelligt fra kvinde til kvinde, hvad man ønsker sig. Det ændrer dog ikke på, at disse 4 julegavehits, er noget, som langt de fleste kvinder ønsker sig.

Kapselmaskine – el. Espressomaskiner

Kapselmaskiner eller espressomaskiner, er blevet meget populære. Det er hovedsageligt kvinder der køber dem, hvorfor vi er ret sikre på, at det er kvinderne, der elsker kapselmaskiner.

Det er en maskine som kan lave forskellige former for kaffe, kakao eller te. Det helt specielle ved kapselmaskiner, er at de ikke koster særlig meget – mere. For bare et par år siden var de svre at få for under 1000 kroner. I dag kan du finde dem for en 600-700 kroner – nogle gange, helt ned til en 400-500 kroner.

En kapselmaskine er et sikkert julegavehit, til kvinder der har (næsten) alt.

Bøger

Ikke alle kvinder kan lide at læse bøger, men rigtig mange kan.

Bøger der hitter i øjeblikket er mad-bøger – f.eks. med Jamie Oliver eller Gordon Ramsay. Ligeledes hitter krimbøger også – f.eks. Elisabeth Egholms bog, ’Eget Ansvar’.

Bøger er altid et sikkert julegavehit. Ikke nok med at man kan få mange timer til at gå med at læse dem, koster de ofte ikke mere end en 200-400 kroner. En bog er ligeledes noget, som kan gemmes – og som kan læses igen efter en periode.

Oplevelser

Hvis der er noget kvinder kan lide, så er det at blive forkælet. I store supermarkeder som Føtex, Bilka eller Kvickly, kan du købe oplevelser – fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Det kan f.eks. være et wellness-ophold,  et restaurantbesøg eller prøve at køre i en Ferrari.

Oplevelser er altid et hit og er anderledes. Ingen kan sige nej til en god oplevelse – f.eks. med sin mand/kæreste, søn, datter, eller lignende.

Wellness-ophold

En oplevelsesgave som er meget populær, er et wellness-ophold.

Et wellness-ophold kan f.eks. være på et hotel hvor man får aftensmad, sover på hotellet, og får morgenmad + middagsmad den næste dag – hvorfor opholdet er slut. I tiden mellem måltiderne kan man så få wellness-behandlinger, som kan være inkluderet i opholdet – eller skal tilkøbes af personerne selv.

Oplevelser går du sjældent galt i byen med. Bare husk, at sætte dig i kvindens sted: hvad har hun lyst til?

Modetøj & andet accessories

Kvinder elsker nyt tøj, samt accessories som de kan bruge i hverdagen. Det kan være alt fra bælter, tasker, smykker, til flotte tørklæder, mm.

Er du i tvivl om hvad du skal købe, så kan du evt. kigge/søge efter nogle af de forskellige modeblogs på nettet – hvor der kan findes inspiration. På den måde får du en idé om hvad der hitter.

Kreativitet & design

Har du en kreativ partner som holder af at lave fx. sit eget tøj, huer, handsker, mm. Så vil hun med sikkerhed blive glad for noget nyt tilbehør – som fx. symaskine, broderimaskine, garn, saks og hvad hun ellers bruger når hun syer og designer.

At give “værktøj” til hende, svare til at give manden en ny stiksav eller andet værktøj i julegave, så det vil helt sikker falde i god jord :)

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)