5 grunde til at massage er godt for kroppen

Arbejder du hårdt, føler du dig ofte stresset, har led- og muskel smerter, mm. ? Så kunne du med sikkerhed have godt af at gå til massage frekventligt.

Mange tror fejlagtigt at massage kun er for folk som tager på wellness-ophold, eller for piger som ikke har andet at tage sig til, men det er ikke sandt. Massage er den perfekte måde at pleje sin krop – også er det utrolig forebyggende imod fx. skader og stress.

Herunder har jeg samlet 5 gode grunde til at du bør se en massør i ny- og næ!

1) Det hjælper imod stress

Vi lever i en ny-moderne verden, hvor der i den grad stilles større krav til os på arbejdsmarkedet. For mange ender det desværre ud i at de må sygemelde sig pga. stress – og sådan bør det ikke værre.

Massage kan være med til at sænke blodtrykket, hvilket kan være en indikation på at man har stress problemer. Endvidere får det dig til at hjælpe med at slappe af fra en hektisk hverdag.

2) Kan hjælpe imod spændinger

Døjer du meget med spændinger i nakken, ryggen, mm. så kan massage være med til at løsne op i muskler og led, så du kommer af med din smerte.

Der findes mange former for massage som kan afhjælpe dette, og det drejer sig ofte om at finde det som passer netop til dig og dit behov.

3) Massage kan reducere blodtrykket

Som nævnt i pkt. 1 – så kan massage være med til at sænke blodtrykket. Ifølge denne artikel – har en undersøgelse i 2005 bevist dette, hvor de på universitetet South Florida testede en række personer, som over 3 uger fik 10 gange massage.

De deltagere som fik massagen oplevede et markant fald, hvorimod dem som ikke fik – ikke oplevede noget fald.

4) Massage kan lindre smerter

Den væsentligste grund til at folk vælger at gå til massør, er fordi de har smerter i led- og muskler, og her er massage naturligvis en god måde at afhjælpe dette.

Det er dog en god ide at gå til massør allerede inden at smerterne opstår, så man på den måde hele tiden er på forkant, og forebygger evt. muskel og led skader.

5) Forøget livsglæde

Vi lever kun en gang, efter min overbevisning – og derfor bør man også leve livet fuldt ud, og engang imellem give sig tid til lidt selvforkælelse.

Personligt føler jeg at massage et par gange om måneden er med til at give mig en forøget livsglæde, og det går jeg meget op i – for verden er lidt sjovere at være en del af, hvis man er tilfreds og kan smile :)

Erotisk & sensuel Nuru Massage

Synes du det er grænseoverskridende at gå til massør, eller føler du dig ikke tilpas – så kan du overveje at prøve massage med din partner derhjemme.

Nuru Massage er en japansk “body slide” massage – som er utrolig fræk og sensuel at udføre med sin partner. Nuru massage er perfekt hvis der skal skubbes lidt gang i sexlivet igen, eller hvis det bare skal være lidt anderledes og utraditionelt.

Til en omgang Nuru Massage bruger man det såkaldte “Nurugel” som er en slags massageolie, som hældes udover kroppen. Herefter kan man “slide” på hinanden, eller udføre en lækker sensuel massage på hinanden.

Jeg har selv afprøvet denne massage form, og det var mega sjovt, og ikke mindst pirrende – og jeg kan på det kraftigeste anbefale det, hvis du og din partner gerne vil prøve noget nyt sammen :)

Du kan købe denne massageolie ved at klikke her.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)