Den perfekte gave til hende

Gaveidéer til hende

For mange mænd kan det være svært at udvælge sig en gave til sin kæreste eller til sin søster. Kvinder er kræsne, jeg taler af erfaring, men kvinder synes også det er spændende at få noget i gave, som de ikke på nogen måde havde regnet med. Og har man ikke lige budget til at give en 14 dages ferie til Thailand, så er det alfa omega at kende sin kvinde – det lyder som en kliché, men i virkeligheden er det nøglen til at finde den perfekte gave til hende.

Find inspiration og sæt dig i hendes sted

For at finde inspiration til gaven, kan det være en idé at lægge alle mandlige forsvarsmekanismer væk og fokusere på at sætte sig ind i, hvad hun godt kunne tænke sig, og måske endnu bedre: Hvad ville hun selv vælge? Det behøver ikke at være en videnskab at finde en god gave, og når alt kommer til alt, så ved vi som kvinder, at det er tanken der gælder – men vi har givet hinanden gaver i for lang tid til at kunne bilde os det ind særligt meget længere.

Derfor: Det første man skal gøre er af finde nogle gaveidéer til hende. Når først man har begreb om, hvad hun egentlig går op i og bryder sig om, har man mulighed for at udvælge en utrolig fin og personlig gave.

De fleste kvinder går op i deres udseende, så både makeup, tøj og sko, kan være en idé, hvis man føler for at give hende noget i den dur.

Mange kvinder kan også lide at udfordre sig selv fysisk, og derfor kan man for eksempel give et gavekort til en oplevelse eller en god middag sammen med sin udkårne.

Tag udgangspunkt i ønskelisten

Hvis man ikke endnu føler, at man har fået en idé om, hvad man skal give hende, så find inspiration i hendes ønskeliste – her vil man ofte få en idé om, i hvilken retning man kan gå. Man kan tage udgangspunkt i nogle af de ønsker, hun i forvejen har men blot købe noget tilsvarende. Ønsker hun sig for eksempel en vinterjakke, så køb nogle lækre støvler til hende! På den måde ramler man ikke ind i familiens allerede købte gaver, og hun vil med din gave have mulighed for at kombinere sine gaver.

Hvis man har lyst til at inkludere sig selv i gaven, er et gavekort til en rejse eller et kamera til fremtidige rejser også gode idéer. Pynt på gaven og gør noget ud af at fortælle hende, at man får nogle skønne minder sammen, som man vil kunne se tilbage på i mange år.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)