Derfor skal din næste rejse gå til Costa Rica

Costa Rica er en farverig, sensuel, moderne og gammel destination, der kan tilbyde det hele. Den rige kyst – som Costa Rica – betyder, fortæller os, at landet ligger fantastisk placeret og har et frodigt og lækkert miljø. Costa Rica er en destination, der byder på et lækkert byliv og en natur, der blæser de fleste omkuld.

Rytmer, hofter og lange nætter

På en rejse til Costa Rica er det muligt at opleve et fantastisk natteliv, selv, hvis man bare er med på sidelinjen. Man kan nyde en god cigar og prøve kræfter med en sensuel salsa. Costa Rica er et frodigt land og frodigheden udlever folket det på bedste vis også om aftenen. Læs mere

Venindetur i kikkerten?

Skal man på venindetur er Costa Rica virkelig en destination, man bør overveje på det stærkeste. Tag veninderne med i byen og nyd lækre drinks om aftenen, naturoplevelser om dagen og oplev et fantastisk nyt, krydret cuisine. Hvis det lyder fristende, så bør I booke turen allerede nu. Der er rift om turene Costa Rica, da flere har fundet den mellemamerikanske perle.

Volcán Arenal

Den fantastiske vulkan, man kalder Volcán Arenal, er et besøg værd. Vulkanen er stadig aktiv, og man kan derfor opleve, at den spytter lava op. Søen Arenal ligger lige ved vulkanen, og der er derfor et fantastisk vue over området nær vulkanen. Hvis man sætter pris på naturens undere, bør man opleve en vulkan på nært hold og tage en tur til Volcán Arenal.

Parque Nacional Tortuguero

Skal pigerne med ud, hvor hårene rejser sig, og hjertet banker hurtigt, så bør I besøge Parque Nacional Tortuguero, hvor det er muligt at opleve store skildpadder, krybdyr og fantastiske fuglearter. Man kan i parken tage sig en tur i båd ned af floderne og opleve denne fauna på nært hold – bestemt et besøg et værd, hvis man har lyst til at blive målløs og overvældet. 

Playa Sámara

Aftenen nærmer sig, og pigerne og dig har planlagt at tage i byen. Nattelivet på Costa Rica er ikke at kimse af, og man behøver ikke at gå dehydreret fra Playa Sámara. Med høje palmer og skvulpende vand går man næsten ikke fra stranden uden at være i bedre humør.

Alt i alt har Costa Rica alt at byde på, hvis man skal holde en fantastisk afslappet ferie – både, hvis det drejer sig om den årlige tøsetur eller familiens sommerferie. Costa Rica kan tilbyde den helt rigtige luksussommerferie-stemning, man er på udkig efter, når man tager over Atlanten.

Vil I søge mere information om ferier eller tips til rejser både i ind- og udland, så klik her og gør rejsen nemmere allerede før I er taget afsted.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)