Joico – hårprodukter med god samvittighed

Joico produkter - Læs om dem her

Der er hundredvis og atter hundredvis af brands, når det kommer til hår- og beautyprodukter til kvinder. Det er dog de færreste, der tager et samfunds- og miljøansvar som amerikanske Joico, der i disse år nyder stor popularitet i mange af de lande, som det amerikanske brand er at finde i.

I Danmark kan man også støde på Joico, men det er måske ikke alle, der har et kendskab til det anerkendte brand, der er udviklet af en amerikansk frisør. I denne blogpost vil jeg derfor introducere dig til firmaet, dets historie samt nogle af Joicos mange produkter, der kommer til kvinder i alle aldre.

Hvem er Joico?

Joico er stiftet af kvinden Sara Jones. Indtil for lidt over 30 år siden var Sara Jones en ganske almindelig frisør, men hun havde stort talent for sit håndværk, hvorfor hun begyndte at efterspørge produkter af højere kvalitet, sådan hun kunne give sine kunder noget lidt ud over det sædvanlige.
Derfor begyndte hun selv at sælge hårprodukter, og dette foretagende blev til Joico. Joico er derfor udviklet af en fagperson, der ved, hvad der skal til for at skabe fantastisk hår, og der er i firmaets politik derfor et stort fokus på at fremhæve det smukke i kvinden gennem nogle fantastiske produkter.

Hos Joico er sundt hår lig godt hår

Stifteren af Joico, Sara Jones, kender også til vigtigheden af sundt hår. Derfor har Joico udviklet en række produkter, der kan redde beskadiget hår, hvis man eksempelvis har misvedligeholdt sit hår, farvet det meget eller andet. Hvis ens hår derfor er beskadiget, mangler fugt eller andet, kan Joicos produkter genoprette dette gennem shampoos, olier og lignende.

Joico får det bedste frem i dit hår

Det er dog ikke kun, når det kommer til at redde dit hår, at Joico kan bruges. Joico har nemlig også masser af produkter, når du ønsker ekstra glans i dit hår, mere volumen eller ekstra hold til frisuren. Joico tilbyder i den forbindelse hårsprays, voks, shampoos og andet, der får dit hår til at se endnu bedre og sundere ud.

En virksomhed der tager ansvar

Det er dog ikke blot for de fantastiske produkter af høj kvalitet, som Joico er blevet kendte for.
Joico og Sara Jones har nemlig også valgt at påtage sig et samfundsansvar ved eksempelvis at være en del af ”Beauty for a Cure”, der har støtter kampen mod brystkræft. Hvert år donerer Joico således flere millioner kroner til kampen mod brystkræft og forskningen heri.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)