3 tips til at holde håret smukt som studerende

Mange piger har det med at farve deres hår ofte. Og det er også en nem og hurtig måde at komme til at prøve noget nyt på, hvis du er ved at køre lidt sur i den samme gamle hårfarve, som du har haft i lang tid. Men hvis du vælger at bruge tid og kræfter på at farve dit hår, så er du formodentlig også interesseret i, at farven holder i lidt mere end bare et par enkelte dage.

Farven skal holde

Det koster penge at købe ny hårfarve, og det kan tage lang tid at farve håret, når du først skal i gang med det. Derfor er det heller ikke fedt at se farven ryge ud lidt efter lidt, som den vil gøre, hvis du går i bad regelmæssigt og ikke er god til at pleje dit hår. Har du prøvet at farve hår før, så har du sikkert prøvet at kæmpe med at opretholde den nye farve. Det kan være svært – især hvis man ikke bruger de rette hårprodukter. Men gør du det, så er det faktisk ret nemt at genopfriske den ellers falmende farve.

Brug de rette produkter

Gør du ikke noget for at opretholde din nye smukke hårfarve, så er det klart, at det med tiden og efter flere omgange under bruseren nemt mister store procentdele af farvestyrken. Men ved at bruge de rette produkter, så kan du nemt få genopfrisket farven, hvis det ellers er ved at se sort ud.

Et af de mange produkter, som du eksempelvis kan bruge til at genopfriske og opretholde en smuk farve i håret, kommer fra det verdensomspændende firma Revlon. Med en Revlon farvebombe på hylden i badeværelset er du sikker på at få frisket din hårfarve op så let som ingenting.

Vær god mod dit hår

Dernæst handler det selvfølgelig også om generelt at være god mod dit hår. Hårfarve holder i kortere tid, jo mere slidt og trist hår du har. Så sørg generelt bare for at være god mod dit skønne hår, så det bliver nemmere for farven at sidde i, og så du kan nyde din nye hårfarve i længere tid.

Et af de produkter, der bliver brugt af kvinder verden over, og som er yderst populært til at opretholde en naturlig skønhed og glans i håret, er Tigi Bed Head. Kig eventuelt nærmere på lige netop den serie, hvis du vil være rigtig god ved dit hår.

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)