Sådan laver du det fedeste iPhone 6 cover!

Design din iPhone 6 - sådan gør du

Er du ligesom jeg selv, totalt Apple fanatiker, og bare skal have den nyeste iPhone og iPad når den udkommer – så vil jeg i dette indlæg komme med et lille tip til hvordan du kan gøre din iPhone 6 endnu mere smart.

Og hvorfor i alverden skulle man så gøre mere ud af sine iPhone 6? Ja det kan der være delte meninger om. Nogle elsker iPhone looket som det er, og ønsker ikke at montere et iPhone 6 cover yderligere, andre vil gerne montere et cover, da det udover at beskytte iPhonen optimalt, kan skille sig ud fra mængden. Personligt kan jeg godt li’ at have et cover som er lidt anderledes, så det ikke ligner alle de andres iPhone 6.

Førhen har jeg brugt et cover med krystalsten, som var sådan lidt ”bling bling” men har nu designet mit helt eget cover, som jeg er super glad for!

Sådan designer du dit eget iPhone 6 cover – hurtigt & nemt online!

Tippet er meget simpelt; det drejer sig om at designe sit helt eget iPhone 6 cover – og på den måde lave den ekstra fed og unik.

Og hvordan skal man så designe coveret? Der er rigtig mange muligheder, men det jeg synes er fedt – er at man kan lave designet, så det matcher nogle andre accessories man har. Fx kunne det være en speciel taske man ofte går med, som har et unikt billedtryk, eller lignende – hvor man kunne få lavet grafikken/billedet så det matcher på ens smartphone cover.

Af andre muligheder kunne man fx bruge:

  • Billede af kæresten.
  • Din ynglings hund, kat eller andet kæledyr (hvem ville ikke gerne have dem med på farten? J).
  • Firmalogo – hvis du er så heldig at have din egen virksomhed.
  • Citater – som fx kan sættes henover et billede som matcher til det.
  • Ynglings fodboldholdet, klubben, mm. Hvis du går meget op i sport..

Mulighederne er mange, da man blot uploader det billede man ønsker at redigere på. Herefter kan man tilpasse det i størrelsen, rotere det rundt, mm. Og yderligere kan man tilføje tekst, fonts og symboler.

På den måde kan man designe sit helt eget cover, på en rigtig sjov måde.

Bemærk: At det er dig selv som har ansvaret omkring copyrighten at det billedmateriale du vælger at bruge, så tænk dig om.

Du kan designe dit eget cover til de fleste smartphones

Det er ikke kun til iPhone 6 og iPhone 6 Plus at du kan designe dit eget cover, men også mange andre smartphones. Da jeg lavede mit cover, kunne jeg spotte mærker som HTC, Nokia, Samsung, Motorola, mfl. Og der var også rig mulighed for at lave sit eget cover til iPhone 5/5s, tablets, mm. Vil du gerne finde mere information om fx. design af iPhone 6 cover, så kan jeg anbefale denne side. 

Dette var dagens tip – jeg ønsker dig god fornøjelse med at designe dit eget cover!

Nova

Min passion er inde for mode, fashion og boligindretning. Og jeg elsker at dele ud af mine ideer og viden, så du også kan få glæde af dem! :)